07 mars 2012

Onsdag 7 mars 2012

Idag började dagen verkligen inte bra, Gick tidigare till dagis med charlie för att jag skulle hinna med den lite tidigare bussen så stod och vänta på den bussen ett bra tag men när den kom så åkte den bara förbi för att den va jätte full, så är det varje j*vla morgon, jag fårstår inte att dom inte har en extra buss på morgonen för det är ju inte bara nångång i veckan det är fullt på bussen det är ju VARJE daaaaag..
jaja nog om det :)..
Igår gick även vår grupp på MSK till akuten men när vi väl kom dit så hade precis en lyftkran vält så den gick lite över vägen så dom hade spärrat av området där så vi va tvungna att går runt största byggnaden sen upp till södra entren .. Väl när vi var där letade vi efter Urban han vi skulle intervjuva tv-kändisen som många säger haha :P.. men han skulle ändra om strömmen där så vi fick sitta och vänta i deras personalrum och efter 15 minuter eller nått kom han så fick han svara på några frågor om rasism och jag tror han tyckte det va minst lika kul som oss .. Så han ville ha vårat arbete när det va klart sen sa han att vi skulle komma och söka jobb på sjukhuset när vi var klara undersköterskor ;) skojigt

Sen när vi va klara gick vi runt på sjukhuset och fråga JA och NEJ frågor men alla var så tråkiga så dom svarade bara JAG VET INTE haha vi blev galna ..

Nu sitter jag iaf på datakunskapen och mår halv dåligt men det är bara att peppa sig själv att man ska klara hela veckan ;).. Vi lär oss internet haha och kollar olika internet sidor :S vad ska det vara bra för ? då kan man ju lika gärna sitta hemma och söka på olika länkar jaja. Charlie säger även varje morgon att han inte vill gå till dagis och han vill stanna hos mig <3 sötnos men sen när man väl kommer till dagis som igår när han hade varit på dagis från 7 till kl 5 så ville han verkligen inte därifrån han hade tydligen jätte roligt =).. Det är så skönt att han trivs på dagis ..

Men nu börjar vi nog snart igen hade bara 10 minuters bensträckare :)

Pussen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar